Προφίλ

Αρχική Προφίλ

Ενα θερμό καλωσόρισμα

Η δημιουργία των Versa Villas ήταν ένα οικογενειακό όνειρο.

Η αγάπη μας για τη φιλοξενία και για τον τόπο μας ήταν αυτά που μας ώθησαν, ώστε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Οι βίλες μας βρίσκονται στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Παντοκράτορα. Σε μια ιδιόκτητη έκταση αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιωτικό θέρετρο με μοντέρνες παροχές και ανέσεις. Κάθε βίλα, καθώς και ο ιδιαίτερα προσεγμένος εξωτερικός χώρος με πισίνα, θα σας χαρίσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε την δυνατότητα για άνετη και σύγχρονη φιλοξενία. Κάθε βίλα σχεδιασμένη με μοντέρνο και εργονομικό τρόπο προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα. Στο συγκρότημα μας η φιλοξενία έχει προσωπικότητα! Συνδυάζοντας την πέτρα με την φύση και την θάλασσα, εμπνευσμένοι από ethnic στοιχεία, δημιουργούμε εμπειρίες που συναρπάζουν!

Versa Villas πρέβεζα

Μοντέρνα διαμονή

Διαλέξτε την βίλα που περισσότερο ταιριάζει στο στύλ σας

βίλες στην πρέβεζα

The White Villa

The White Villa

Πολυτελής βίλα 67 τμ που αποτελείται από δύο ορόφους. Διαθέτει κοινή πισίνα συνολικής επιφάνειας 10 τμ και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

Δείτε την βίλα
Versa Villa Πρέβεζα

The Grey Villa

The Grey Villa

Πολυτελής βίλα 67 τμ που διαθέτει 2 εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες και κοινή πισίνα συνολικής επιφάνειας 10 τμ. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

Δείτε την βίλα
Versa Villas ΠΑντοκράτορας

The Blue Villa

The Blue Villa

Υπερπολυτελής βίλα υψηλής αισθητικής 100 τμ που διαθέτει ιδιωτική πισίνα συνολικής επιφάνειας 24 τμ και 3 Κρεβατοκάμαρες. Αποτελείται από δύο ορόφους.

Δείτε την βίλα