Παραλίες στην Πρέβεζα

Αρχική Παραλίες

Ατελείωτες αμμουδιές

Σε μικρές αποστάσεις απο τις βίλες θα απολαύσετε τις μαγευτικές παραλίες της Πρέβεζας.

Παραλία Παντοκράτορας Πρέβεζα

Παντοκράτορας

Πρόκειται για μια παραλία κατάλληλη για όσους αγαπούν το υποβρύχιο ψάρεμα ή την ελεύθερη κατάδυση με μάσκα. Είναι κατάλληλη για να εξερευνήσετε το βυθό, αλλά και να περπατήσετε στα βήματα του Αλή Πασά, που την είχε επιλέξει όταν ερχόταν στην περιοχή!

παραλία Αλωνάκι βίλες

Αλωνάκι - 900 μέτρα

Με κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά το Αλωνάκι θα σας μαγέψει! Σε πολύ μικρή απόσταση απο τις Versa Villas, προσφέρεται για βουτιές και χαλάρωση όλη την ημέρα! Τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες θα αγαπήσουν αυτή την παραλία, ενώ συνδυάζει το υγρό στοιχείο με την φύση που την περιβάλλει!

Κυανή Ακτή πρέβεζα βίλες

Κυανή Ακτή – 800 μέτρα

Είναι η είσοδος του πανέμορφου Αμβρακικού! Με ρηχά νερά, πολύ κοντά στην πόλη μπορεί κάποιος να φθάσει πολύ εύκολα και με τα πόδια. Η παραλία έχει πολλά θετικά, αλλά θα τη λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αεροπλάνα, καθώς είναι ένα υπέροχο plane spotting για όσα αεροσκάφη προσγειώνονται στο Αεροδρόμιο του Ακτίου.

Μονολίθι βίλες

Μονολίθι - 11 χιλιόμετρα

Καλωσορίσατε στην μεγαλύτερη παραλίας αμμουδιάς στην Ευρώπη με μήκος 25 (!) χιλιομέτρων! Πεντακάθαρη, με πολλές επιλογές για να φάτε ή να πιείτε έναν καφέ/ποτό το Μονολίθι εκτείνεται από το χωριό Μύτικας μέχρι το χωριό Καστροσυκιά του Δήμου Πρέβεζας.

Κανάλι πρέβεζα versa villas

Κανάλι - 15 χιλιόμετρα

Μια ακόμη μεγάλη σε έκταση παραλία, καθώς ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα αμμουδιάς. Κρυστάλλινα καθαρά νερά με θέα το Ιόνιο πέλαγος, είναι μια απο τις πιο γνωστές παραλίες της περιοχής που συγκεντρώνει τουρίστες.

Καστροσυκιά βίλες

Καστροσυκιά - 23 χιλιόμετρα

Με ρηχά νερά και αμμουδιά η πανέμορφη παραλία της Καστροσυκιάς είναι ο κατάλληλος τόπος για οικογενειακό μπάνιο. Η Καστροσυκιά διαθέτει, μάλιστα, ένα απο τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του Ιονίου Πελάγους!

Βράχος – Λούτσα πρέβεζα βίλες

Βράχος – Λούτσα - 31 χιλιόμετρα

Εάν έρθετε στην Πρέβεζα, τότε ...πρέπει να κάνετε μια βουτιά σε αυτή την παραλία! Με ψιλή άμμο και οργανωμένη είναι μια παραλία στην οποία θα χαλαρώσετε, αλλά και θα απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας!

Αμμουδιά πρέβεζα βίλα

Αμμουδιά - 46 χιλιόμετρα

Ιδανική για δύο τύπους επισκεπτών: για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς είναι πολύ ρηχή και με ψιλή άμμο, αλλά και για surfers, καθώς το αεράκι που επικρατεί αποτελεί το καλύτερο… εχέγγυο για πολύ surf! Είναι οργανωμένη, με αρκετά καφέ και εστιατόρια.